П`ятниця, 2024-04-19, 6:46:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ревівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Категорії розділу
Абітурієнтам [9]
Інформація для вступників у ВНЗи.
Календар подій [21]
Про все що відбувається чи відбудетться в найближчому майбутньому.
Міні-чат
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса


Кам'янська районна мала академія наук

Кам'янська РДА  

Відділ освіти Кам'янської РДА  

Кам'янський РМК   

Кам'янський еколого-економічний ліцей

Кам'янська ЗОШ № 1  

Кам'янська ЗОШ № 2  

Кам'янська ЗОШ № 3  

Баландинська ЗОШ

Вербівська ЗОШ  

Грушківська ЗОШ  

Жаботинська ЗОШ  

Косарська ЗОШ  

Лебедівська ЗОШ  

Лузанівська ЗОШ  

Михайлівська ЗОШ  

Михайлівська школа-інтернат  

Ребедайлівська ЗОШ  

Телепинська ЗОШ  

Тимошівська ЗОШ  

Юрчиська ЗОШ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 »
Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття,
І голос твій нам душі окриля,
Встає в новій красі, забувши лихоліття,
Твоя, Тарасе, звільнена земля,
У росяні вінки заплетені суцвіття
До ніг тобі, титане, кладемо.
Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття
Тебе своїм сучасником звемо.

Василь Симоненко

На початку весняної пори ми вшановуємо великого Кобзаря, пророка українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

28 лютого в приміщенні Ребедайлівського сільського клубу відбувся щорічний конкурс читців поезій Т.Г.Шевченка «Тарасовими шляхами».

Учні нашої школи показали високий рівень знань творчості великого Кобзаря, артистизм, щирість, емоційність. Результатом цього стали призові місця:

  • Лисак Марія, учениця 4 класу зайняла І місце у категорії читців 3 – 4 кл.
  • Стрільчук Анастасія, учениця 6 класу – І місце у категорії 5 – 8 кл.
  • Колесніченко Таїсія, учениця 9 класу – І місце у категорії 9 – 11 кл.
  • Театральний колектив (Шевченко Дарія, Олексенко Світлана, Корсун Олександра, Швагер Наталія, Кіяшко Микола, Мулько Назар, Оларь Вадим, Хамаза Діана, Стрільчук Анастасія, Отченашенко Анастасія) – І місце у номінації «Інсценізація».
... Читати далі
Категорія: Календар подій | Переглядів: 412 | Додав: Nina | Дата: 2019-03-11 | Коментарі (0)

22 лютого у Михайлівській ОТГ відбувся фестиваль патріотичної пісні «У піснях народу – доля України». Другий рік поспіль перемогу здобули учні Ревівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вітаємо з перемогою!!!
... Читати далі
Категорія: Календар подій | Переглядів: 416 | Додав: Nina | Дата: 2019-03-02 | Коментарі (0)

Солов’їну, барвінкову,
колосисту — на віки –
українську рідну мову
в дар мені дали батьки.
Берегти її, плекати
буду всюди й повсякчас, —
бо ж єдина — так, як мати –
мова в кожного із нас!

21 лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Свято було започатковано у листопаді 1999 року на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі.
В Україні це свято відзначають з 2002 року, коли для зміцнення державотворчої функції української мови та сприяння вільному розвитку і використанню інших мов національних меншин України було видане розпорядження “Про відзначення Міжнародного дня рідної мови”.
На честь свята сьогодні у Ревівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов мовознавчий квест «Барви українського слова» для учнів 5 – 11 класів. Цікаві лінгвістичні завдання, ребуси, жарти, загадки – такі етапи проходили школярі в ході змагань. Змістовно і весело пройшло святкування Міжнародного дня рідної мови у нашій школі.
Категорія: Календар подій | Переглядів: 385 | Додав: Nina | Дата: 2019-02-24 | Коментарі (0)

5 лютого розпочинається реєстрація участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році та складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня. Випускники минулих років можуть зареєструватися на ЗНО до 25 березня 2019 року.

Цього року ... Читати далі

Категорія: Абітурієнтам | Переглядів: 395 | Додав: Nina | Дата: 2019-02-05 | Коментарі (0)

Серед сучасних педагогічних проблем однією з суспільно важливих є зниження віку початку неповнолітніми статевого життя, що супроводжується зростанням кількості штучного переривання вагітності, розширенням діапазону венеричних захворювань, появою серед школярок матерів-одиначок.

Тому 30 січня у Ревівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою формування в молоді статевої етики, естетики та гігієни, культури інтимних відносин, любові та сімейного життя, формування наукових знань про фізіологічні особливості організму, морально-етичні норми і стосунки між хлопчиками та дівчатками, відбувся виховний захід «Жіноча розмова», який провела вчитель біології Харченко А.В. за участю фельдшера Ревівського ФАПу Кузнєцової Н.М.

... Читати далі
Категорія: Календар подій | Переглядів: 414 | Додав: Nina | Дата: 2019-02-02 | Коментарі (0)

29 січня правові лекції для учнів Ревівської загальноосвітньо школи І-ІІІ ступенів провели: інспектор з ювенальної превенції Миколенко Я.В. та дільничний офіцер поліції Марченко А.В.

Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища, пов’язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків.

Працівники поліції обговорили з учнями поняття булінгу. З’ясовували також його види і форми, обговорили питання щодо його протидії. Поліцейські наголосили на недопущенні жорстокості й насильства серед дітей та негативні наслідки насильства і жорстокої поведінки.

Під час заняття присутні навчилися, як запобігати і вирішувати конфлікти, не порушуючи при цьому гідність і права кожного залученого у цей конфлікт.

Інспектори поліції також розповіли учням про відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми. Окремо зупинились на злочинах проти життя і здоров’я, волі, честі та гідності особи.

Наостанок правоохоронці обговорили з дітьми правила ... Читати далі

Категорія: Календар подій | Переглядів: 410 | Додав: Nina | Дата: 2019-02-02 | Коментарі (0)

У лави, браття! В нас мета єдина!
До неба синьо-жовті прапори!
Хай незалежна буде Україна!
Нам не страшні прокляті вороги!
Під Крутами боролися завзято!
Під Крутами свою пролили кров!
І жертв таких в історії багато,
Але ніхто мій нарід не зборов.
І не один у тім бою поліг,
А цілих триста не вернулись в хату.
Не стали знов на батьківський поріг.
Про вас ми будем завжди пам’ятати.


Христина Мулик

Такими ліричними рядками розпочався патріотично-виховний захід «Пам’ятай про Крути» у Ревівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Під трагічну мелодію до залу входять учні із запаленими лампадками і весь зал підводиться у скорботній хвилині мовчання, вшановуючи пам’ять Героїв Крут. Героїзм, проявлений під Крутами, слугував могутнім фактором в боротьбі за волю та незалежність України. І лише протягом 20 століття ми – українці шість разів проголошували, та, на жаль, п’ять разів втрачали свою незалежність. 29 січня 2015 року виповнюється 101 рік, як на залізничній станції Крути поблизу села Пам’ятне, яке розташоване за 130 кілометрів на північний схід від Києва, відбувся бій між більшовицькою чотиритисячною армією Михайла Муравйова та 300 національно свідомими київськими студентами. У перебігу військових дій бій вирішального значення не мав, та у свідомості українців набув особливого значення завдяки героїзму української молоді, яка загинула ... Читати далі

Категорія: Календар подій | Переглядів: 362 | Додав: Nina | Дата: 2019-01-30 | Коментарі (0)

6.jpg

Не треба нам сварок, незгоди, ганьби!
З’єднали країну ми навіки.
Не зможе ніщо наш союз розірвати.
Соборна країна! Ви чуєте?! Ні?!
Одна Україна! Єдиная мати!
І краще країни нам не знайти!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

В Акті злуки проголошувалося: “Однині воєдино вливаються століттями відірвані одна від одної частини Єдиної України, Західноукраїнська Народна Республіка (Галичина, Буковина, Угорська Русь) і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснилися віковічні мрії, якими жили, і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина, незалежна Українська Республіка”.

В знак шани та сторіччя об’єднання українських земель в Ревівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів” було проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України. У шкільній бібліотеці створено виставку тематичної літератури “На шляху до Соборності”, в актовій залі школи 22 січня відбувся виховний захід «Україна – д ... Читати далі

Категорія: Календар подій | Переглядів: 397 | Додав: Nina | Дата: 2019-01-30 | Коментарі (0)

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за їх слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

19 грудня Святий Миколай завітав і до Ревівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на свято «Йде до дітей Святий Миколай». Адже школярі з нетерпінням чекали свого покровителя, і щоб отримати гарного подарунка, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам. Окрім Чудотворця Миколая на свято до дітей прийшли казкові гості: Сніжинки, Льодовики, Лісовичок, Зима-Чарівниця, лісові звірята. Учні написали листи Миколаю, в яких просили радості, тепла, здоров’я для всіх людей, миру й злагоди в Україні. Миколай звернувся до присутніх з повчальними настановами, роздав дітям довгоочікувані солодкі подарунки, а діти в свою чергу потішили Миколая віршами та піс ... Читати далі

Категорія: Календар подій | Переглядів: 458 | Додав: Nina | Дата: 2018-12-22 | Коментарі (0)

13 грудня в Ревівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів учні 5-6 класів традиційно взяли участь у святі Калити.

Ще із сивої давнини Україна славиться своїми традиційними святами й обрядами. Українці, шануючи свою минувшину та надбання пращурів, зберегли той чудовий колорит українських традицій, доповнивши й увиразнивши їх.

... Читати далі
Категорія: Календар подій | Переглядів: 419 | Додав: Nina | Дата: 2018-12-22 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання

Міністерство освіти і науки України

Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників

Український центр оцінювання якості освіти

Онляндія — моя безпечна веб-країна

Єдине освітнє інформаційне вікно України

Методичний кабінет відділу освіти Кам’янської РДА

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz